Sådan lukkes en sektion i Google Chrome

Når din konto er åben i Google Chrome, kan du til enhver tid fravælge for at forhindre andre i at få adgang til det, samt at stoppe med at synkronisere deres aktiviteter på den aktuelt brugte computer eller mobilenhed.

trin

Metode 1
computer

Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 1
1
Naviger til den åbne Google Chrome-session.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 2
    2
    Klik på menuknappen øverst til højre i Chrome-sessionen.
  • Billede med titlen Logget ud af Google Chrome Trin 3

    Video: Swedish AFOLs [2] - Star Wars [Subtitles]

    3
    Tryk på Indstillinger.
  • Billede med titlen Logget ud af Google Chrome Trin 4
    4
    Klik på "Afbryd din Google-konto" nær toppen af ​​dit afsnit og under "Log ind".
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 5
    5
    Klik på "Afbryd konto" for at bekræfte, at du vil afslutte Google Chrome.
  • Metode 2
    Android

    Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 6
    1
    Åbn appen "Google Chrome" på din Android-enhed.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 7
    2
    Tryk på menuen Chrome i toppen af ​​din session.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Step 8
    3

    Video: How great leaders inspire action | Simon Sinek

    Tryk på Indstillinger.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Step 9
    4


    Tryk på den e-mail-adresse, hvorfra du vil afslutte sektionen.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 10
    5
    Tryk på "Afbryd Google-konto."
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Step 11
    6
    Tryk på "Afbryd forbindelsen". Din Google Chrome-konto bliver nu lukket på din Android-enhed.
  • Metode 3
    iOS

    Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 12
    1
    Åbn Chrome-appen på en iPhone eller iPad.
  • Billede med titlen Logget ud af Google Chrome Trin 13
    2
    Tryk på menuen Chrome.
  • Video: 5 Useful Trello Power ups with Scott Friesen | Simpletivity

    Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 14
    3
    Tryk på Indstillinger.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 15
    4
    Tryk på den e-mail-adresse, hvorfra du vil afslutte sektionen.
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 16

    Video: Top 20 Best Windows 10 Tips and Tricks To Improve Productivity | Windows 10 Tutorial

    5
    Tryk på "Administrer konti."
  • Billede med titlen Log ud af Google Chrome Trin 17
    6
    Tryk på "Brug Chrome uden en Google-konto". Din iOS-enhed vil nu afslutte din Chrome-konto.
  • tips

    • Luk din Google Chrome-konto, hvis du bruger en andens computer eller en computer, der er tilsluttet et offentligt netværk, f.eks. Et bibliotek. Det gør det muligt at forhindre andre i at få adgang til din konto og dine personlige oplysninger.

    advarsler

    • Hvis du bruger Google Apps i et institutionelt eller virksomhedsnetværk og afbryder din Google-konto fra det, slettes alle dine gemte og synkroniserede data fra den pågældende computer. Husk dog, at udelukkelse af dine data fra denne computer kan medvirke til at beskytte dine personlige oplysninger mod andre.
    Del på sociale netværk:

    Relaterede
    © 2021 hodtari.ru